A nugátmassza hámozott, pörkölt és finomra őrölt mogyorómagból készül, kakaótermékek és cukor keverékével. Megolvadva ideális praliné, édességek és pékáruk töltését, valamint vajkrém ízesítésére. Kiegyensúlyozott mogyoró és csokoládé íze van.
Sötét dió nugát. Összetevők: cukor, mogyoró, kakaómassza, kakaóvaj, emulgeálószer: napraforgó lecitin, vaníliapor. Tárolja szárazon és hűvösen + 16 ° C és + 18 ° C között.
Energia kcal | 546.000 |
Energia kJ | 2279.000 |
Zsír | 34.000 |
Telített zsírsavak | 7.000 |
Szénhidrátok | 54.000 |
Cukor | 50.000 |
Fehérje | 6.000 |
Só | 0.100 |
Allergén - Tej | nyomokban |
Allergén - Dió | tartalmaz |
Allergén - Mogyoró altípus | mandula, mogyoró |
Gyártó | KONDIMA Engelhardt GmbH & Co. KG |
Származási ország | Németország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.