Desszertmártás sötét Callebaut csokoládéval, ideális különféle desszertek és pékáruk finomításához. Fagylalt vagy tejszín felett is kiváló.
Csokoládé ízű desszertszósz. Összetevők: glükózszirup, víz, szőlőcukor, cukor, erősen olajmentes kakaópor, stabilizátor: szorbit, édesített Sűrített tej (teljes tej, cukor), sűrítő: cukorral standardizált E407, tartósítószer: E200, só, vanillin.
Használat: Hideg: öntsük a desszertre + 5 ° C - + 18 ° C hőmérsékleten. Meleg: meleg nyitott fedéllel, vízfürdőben vagy mikrohullámú sütőben legfeljebb + 40 ° C-ra melegítve. Tárolja hűvös és száraz helyen, + 15 ° C - + 22 ° C hőmérsékleten. Tulajdonságai: állati tejből származó fehérje.
Energia kcal | 243.000 |
Energia kJ | 1015.000 |
Zsír | 1.200 |
Telített zsírsavak | 0.700 |
Szénhidrátok | 55.500 |
Cukor | 51.200 |
Fehérje | 2.100 |
Só | 0.070 |
Allergén - Tej | tartalmaz |
Gyártó | BARRY CALLEBAUT BELGIUM N.V. |
Származási ország | Franciaország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.