Az 55% kakaótartalmú Valrhona csokoládégyöngy ideális süteményekben és csokoládétortákban sütéshez.
Összetevők: kakaó (kakaóbab, kakaóvaj), cukor, TELJES TEJPOR, emulgeálószer: SZÓJALECITIN, természetes vanília kivonat. Olvassa fel a kupolát 12 órán keresztül: ez kritikus fontosságú a kakaóvaj tökéletes olvadásának biztosításához. Melegítse a csatolót + 55 ° C / + 58 ° C-ra. Helyezzen vissza egy kis meleg kupolát tartalékba. Ezután hagyja a szükséges mennyiséget lehűlni + 28 ° C / + 29 ° C-ra, rendszeres keverés közben. Ezután emelje meg ismét a hőmérsékletet + 31 ° C / + 32 ° C-ra; hozzáadásával - tartalékot, + 55 ° C / + 58 ° C hőmérsékleten. - melegítse a masszát vízfürdőben. - melegítse a masszát a mikrohullámú sütőben (max. 400 / 500W, hogy megakadályozza az égést). Ellenőrizze, kupola feldolgozási hőmérsékletét + 31 ° C / + 32 ° C, és rendszeresen keverje a keveréket, hogy a hőmérséklet (és így a kristályosodás) állandó maradjon. Hűvös, száraz és napfénytől védve tárolandó + 16 ° C és + 18 ° C között. Tulajdonságai: állati tejből származó fehérje.
Energia kcal | 550.000 |
Energia kJ | 2270.000 |
Zsír | 35.000 |
Telített zsírsavak | 21.000 |
Szénhidrátok | 48.000 |
Cukor | 38.000 |
Fehérje | 7.000 |
Só | 0.000 |
Allergén - Glutén | nyomokban |
Allergén - Tojás | nyomokban |
Allergén - Mogyoró | nyomokban |
Allergén - Tej | tartalmaz |
Allergén - Dió | nyomokban |
Allergén - Szójabab | tartalmaz |
Gyártó | VALRHONA SA |
Származási ország | Franciaország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.