A legjobb tejcsokoládé Gianduja nugát toszkánából. A La Molina csak nekünk gyártja az 1 kg-os tömböket, amelyek a legjobb piemonti mogyoróból készülnek.
Tej Gianduja. Összetevők: 30% Piedmont IGP MOGYORÓ massza, cukor, kakaóvaj, teljes TEJ por, kakaómassza, emulgeálószer: SZÓJA lecitin, természetes aroma: vanília. Hűvösen (+ 16 ° C és + 18 ° C között) és szárazon tárolandó. Olaszországban készült. Tulajdonságai: állati tejből származó fehérje.
Energia kcal | 591.000 |
Energia kJ | 2481.000 |
Zsír | 44.000 |
Telített zsírsavak | 17.000 |
Szénhidrátok | 41.000 |
Cukor | 36.000 |
Fehérje | 9.700 |
Só | 0.140 |
Allergén - Tojás | nyomokban |
Allergén - Mogyoró | nyomokban |
Allergén - Tej | tartalmaz |
Allergén - Dió | tartalmaz |
Allergén - Szójabab | tartalmaz |
Allergén - Szezámmag | nyomokban |
Allergén - Mogyoró altípus | mogyoró |
Gyártó | LA Molina S.r.l. |
Származási ország | Olaszország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.