A csicseriborsó, csakúgy, mint a bab és a lencse, hüvelyesek. Használjon főtt vagy egész borsót csíráztatottként, majd blansírozott hajtásokat. Nyersen emészthetetlen méreganyagokat tartalmaznak. A csicseriborsóból húsgombóc készíthető, beilleszthető, kenhető vagy mártatható, és jól passzolhat rizsételekhez és kuszkuszhoz. A csíráztatott csicseriborsó értékes adalék a salátákhoz és levesekhez.
A csicseriborsó félbevágva, szárítva. összetevők: csicseriborsó. A szárított csicseriborsót legalább 12 órán át kell áztatni. A felhasznált vizet helyettesíteni kell új vízzel. A csicseriborsót főzés előtt ismét alaposan leöblítik. A főzési idő ekkor kb. 2 óra. Ha a csicseriborsót 24 órán át áztatja, a főzési idő körülbelül 30-40 percre csökken. Tárolja hűvös és száraz helyen. Felnyitás után a tartalmat légáteresztő tartályban kell tárolni.
Energia kcal | 320.000 |
Energia kJ | 1344.000 |
Zsír | 5.700 |
Telített zsírsavak | 0.010 |
Szénhidrátok | 50.000 |
Cukor | 12.500 |
Fehérje | 20.200 |
Só | 0.010 |
Gyártó | ASIA EXPRESS FOOD N.V. |
Származási ország | Hollandia |
3 264 Ft (2 570 Ft + ÁFA)
27 660 Ft (21 779,66 Ft + ÁFA) / liter
3 277 Ft (2 580 Ft + ÁFA)
6 159 Ft (4 849,62 Ft + ÁFA) / liter
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.