A Coeur de Guanaja a csokoládéerő szerelmeseinek szól. "Valhrona bemutatja az első" koncentrált "csokoládét: a Coeur de Guanaja 80%. Első osztályú technikai megoldás a csokoládé teljesítményének növelésére a receptjeiben. A Coeur de Guanaja előnyei 80%: Olyan receptek készítése, amelyekben a kakaóvaj akadály. Jobb állagú, simább bizonyos alkalmazásoknál (keksz, fagylalt, folyékony maggal rendelkező szuflák) Koncentrált felépítésük miatt figyelembe kell venni az általában használt csokoládé arányait. Kérésre 3 recept példát küldünk e-mailben.
!! Nem alkalmas bevonásra és csokoládé formák készítésére !!
Étcsokoládé; kakaó: minimum 80%. Összetevők: kakaóbab, cukor, emulgeálószer: SZÓJALECITIN, természetes vanília kivonat.
Olvadás 12 órás időtartam alatt: Ez kulcsfontosságú a kakaóvaj tökéletes olvadásának biztosításához. Melegítsük a kupakot + 55 ° C / + -ra 58 ° C Helyezzen vissza egy kis meleg kupakot a tartalékba. Ezután rendszeres keverés közben hagyja a szükséges mennyiséget + 28 ° C / + 29 ° C-ra hűlni. Ezután emelje újra a hőmérsékletet + 31 ° C / + 32 ° C-ra; hozzáadásával - meleg páros, + 55 ° C / + 58 ° C hőmérsékleten. - melegítse a masszát vízfürdőben. - melegítse a tömeget a mikrohullámú sütőben (max. 400 / 500W, hogy megakadályozza az égést). Ellenőrizze, hogy a kuplung feldolgozási hőmérséklete + 31 ° C / + 32 ° C, és rendszeresen keverje a keveréket, hogy a hőmérséklet (és így a kristályosodás) állandó maradjon. Száraz, hűvös és napfénytől védve tárolandó + 16 ° C / + 18 ° C-on. "
Energia kcal | 533.000 |
Energia kJ | 2211.000 |
Zsír | 38.000 |
Telített zsírsavak | 23.000 |
Szénhidrátok | 26.000 |
Cukor | 13.000 |
Fehérje | 14.000 |
Só | 0.100 |
Allergén - Glutén | nyomokban |
Allergén - Tojás | nyomokban |
Allergén - Tej | nyomokban |
Allergén - Dió | nyomokban |
Allergén - Szójabab | tartalmaz |
Származási ország | Franciaország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.