Sütemények, desszertek, krémek, fagylalt vagy tejszínhab köreteként. Corsiglia Facor, jó minőségű cukrozott gyümölcs garancia. A hangsúly az autentikus íz és szín. A legtöbb más termékkel ellentétben a termék nem túl édes és féllágy állagú. A citronát a cédrus citrom (Citrus medica L.) héjából készül. Az erősen illatos gyümölcsök egyike akár 3 kg is lehet. A fő művelési területek közé tartozik Szicília, Görögország és Korzika. A feldolgozás viszonylag bonyolult: A sózott, fél gyümölcsöt sótalanítják, kifehérítik, a magot eltávolítják, majd a héját cukoroldatokban cukrozzák. A citronát íze édes, aromás és fűszeres.
Citromhéj csíkok, édesítve. Összetevők: 57% citrom, cukor, glükózszirup. Hűtve tárolandó + 6 ° C és + 8 ° C között.
Energia kcal | 333.000 |
Energia kJ | 1414.000 |
Zsír | 0.600 |
Telített zsírsavak | 0.000 |
Szénhidrátok | 81.000 |
Cukor | 74.000 |
Fehérje | 0.600 |
Só | 0.020 |
Gyártó | Corsiglia Facor |
Származási ország | Franciaország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.