A legelők, ahol az ibériai Bellota Cinco Jotas sertéseket tenyésztik, a félsziget délnyugati részén találhatók, különösen a Sierra de Aracena és a Picos de Aroche Huelva Természeti Park területén. A sertések egész évben teljesen szabadon legelnek ezeken a legelőkön, így naponta akár 14 kilométert is megtehetnek, és így finomabb és lágyabb sonkát kapnak. Szinte kizárólag makkot és a legelőkön található természetes füveket fogyasztanak. Itt főként kocsányos tölgyek, kocsányos tölgyek és parafatölgyek nőnek, amelyek különböző makktípusokat biztosítanak a sertés étrendjéhez. A makk, a nedves fű és a kakukkfű ízei elkápráztatják az érzékeket, és ínyenceknek szóló élményt nyújtanak, mielőtt még a szánkban elolvadna.
Összetevők: 100% ibériai sertéslapocka, tengeri só, antioxidáns: E301, savanyúságot szabályozó anyag: E331iii, tartósítószer: E252. Hűtve tárolja +3°C és +7°C között. A felbontástól számított 7 napon belül fogyassza el. Tulajdonságok: gluténmentes.
Energia kcal | 379 |
Energia kJ | 1577 |
Zsír | 27 |
Telített zsírsavak | 10 |
Szénhidrátok | 0 |
Cukor | 0 |
Fehérje | 34 |
Só | 4,9 |
Gyártó | OSBORNE, SÁNCHEZ ROMERO CARVAJAL JABUGO S.A.U., Ctra. San Ju |
Származási ország | Spanyolország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.