A szemcsés kivonatot egy régebbi cikóriafaj, a gyökércikor gyökéréből nyerik. Enyhén karamellizált és pirított. Hagyományosan a cikóriát a rozs, az árpa és a maláta mellett használják a szemes kávé komponenseként. A cikória kivonatot 1: 2 arányban keverhetjük kávéval, vagy természetesen forró tejjel vagy vízzel ihatjuk. Egy másik változat a krém brûlée cikória kivonattal.
Cikória ízesítve és pörkölve. Hozzávalók: 100% pörkölt cikória. 1 evőkanál cikóriagranulátumot hagyjon néhány percig áztatni 1/2 liter forró vízben vagy forró tejben, majd szűrje le. Használati utasítás a kávéhoz: Adjon hozzá egy adag cikóriagranulátumot három adag kávéporhoz, és készítse el, mint a normál kávét (= 8 csésze kávé) .A cikóriagranulátum fokozza a kávé ízét. Alkalmas kávészűrőkhöz. Származás: Franciaország. Tulajdonságok: Nincs szükség tápértékek megadására.
Cikória ízesítve és pörkölve. Hozzávalók: 100% pörkölt cikória. 1 evőkanál cikóriagranulátumot hagyjon néhány percig áztatni 1/2 liter forró vízben vagy forró tejben, majd szűrje le. Használati utasítás a kávéhoz: Adjon hozzá egy adag cikóriagranulátumot három adag kávéporhoz, és készítse el, mint a normál kávét (= 8 csésze kávé) .A cikóriagranulátum fokozza a kávé ízét. Alkalmas kávészűrőkhöz. Származás: Franciaország. Tulajdonságok: Nincs szükség tápértékek megadására.
Gyártó | Leroux |
Származási ország | Franciaország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.