A chorizo Spanyolország leghíresebb kolbásza. Számtalan változat létezik. A paprikaportól narancsvörös, többnyire csípős és kellemesen savanykás.
Légszárított kemény kolbász Ibérico sertéshúsból, amelyet a vadonban nevelnek a magaslati vidéken. A Chorizo mindennek különleges érzetet ad, akár főzzük, akár sütjük, akár grillezzük. Nyersen is, természetesen, minden reggelihez jól passzol.
Összetevők: ibériai sertéshús és zsír, só, paprika, fokhagyma, kukoricakeményítő, antioxidáns: E301, emulgeálószer: E450iii, szőlőcukor, tartósítószer: E252. Tejfehérjét, laktózt és szóját tartalmaz. Hűvös helyen tárolandó. Tulajdonságai: állati tejből származó fehérje.
Energia kcal | 470.000 |
Energia kJ | 1966.000 |
Zsír | 38.130 |
Telített zsírsavak | 15.620 |
Szénhidrátok | 3.600 |
Cukor | 0.380 |
Fehérje | 28.120 |
Só | 2.900 |
Allergén - Tej | tartalmaz |
Allergén - Szójabab | tatralmaz |
Gyártó | Jamones y Embutidos Jierrito Alejo |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.