A spanyol kolbász chorizo egy levegőn szárított paprikás kolbász. A természetes éghajlaton a hosszú, gyengéd érés és a levegőn száradás a chorizo jellegzetes fűszeres ízét adja.
Az Embotits Casolans de Planoles "cég hagyományos receptje szerint készül, amely 1920 óta gyárt kézzel készített kolbászokat. Az Embotits Casolans de Planoles-t 1920-ban alapította Ramon Cosp, a jelenlegi tulajdonosok nagyapja. 1200 m-es magasságban, a festői piréniai faluban. Planolesból (a Tal de Núria közelében) Berta és David testvérek immár a 3. generációt folytatják. Az éghajlati viszonyok és a földrajzi elhelyezkedés miatt a termékek ideális környezetben érlelődnek. Ez a chorizo, paprikaporral, sóval, Sherry borral és finomított fokhagymával ízesített.
Duroc Chorizo paprikás kolbász sherry borral. (100 g 180 g sertéshúsból készült.) Összetevők: Duroc sertéshús és sütés, természetes burkolat, piros paprikapor, só, fokhagymagranulátum, 1 % száraz sherry bor (szulfitot tartalmaz), cayenne bors. Hűvös, száraz helyen tárolva. Spanyolországban gyártott. Jellemzők: alkoholt tartalmaz. "
Energia kcal | 213.000 |
Energia kJ | 877.000 |
Zsír | 23.700 |
Telített zsírsavak | 9.000 |
Szénhidrátok | 0.000 |
Cukor | 0.000 |
Fehérje | 36.900 |
Só | 4.850 |
Allergén - Szulfitok | tartalmaz |
Gyártó | EMBOTITS CASOLANS DE PLANOLES |
Származási ország | Spanyolország |
4 483 Ft (3 530 Ft + ÁFA)
28 019 Ft (22 062,50 Ft + ÁFA) / kg
3 505 Ft (2 760 Ft + ÁFA)
14 021 Ft (11 040 Ft + ÁFA) / kg
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.