Sötét csokoládé, könnyen olvasztható (kakaótartalom legalább 100%). Összetevők: Finom kakaóbab Madagaszkárból. Olvadáspont: + 40 ° C - + 45 ° C, kristályosodási hőmérséklet: + 27 ° C. Optimális felhasználás + 32 ° C és + 33 ° C között. Tárolás + 12 ° C és + 20 ° C között, tiszta, szagtalan környezetben. Madagaszkáron készült.
Energia kcal | 581.000 |
Energia kJ | 2429.000 |
Zsír | 50.000 |
Telített zsírsavak | 30.000 |
Szénhidrátok | 15.000 |
Cukor | 0.400 |
Fehérje | 15.000 |
Só | 0.040 |
Allergén - Tej | nyomokban |
Allergén - Dió | nyomokban |
Gyártó | Vertrieb durch: Dillicous |
Származási ország | Madagaszkár |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.