Valószínűleg a világ legjobb marhahúsa meghódítja Európát. Spanyolországban már régóta elérte a Pata Negra sonka státuszt.
Ezt a csodálatos sonkát a hátsó lábak legjobb részeiből, legalább 5 éves állatokból gondosan sózzák és enyhén füstölik tölgyfán. Leon tartomány ideális éghajlatán, Spanyolország északnyugati részén - száraz, forró nyarakkal és fagyos telekkel - a sonkák legalább 12 hónapig érnek. Így tudják kifejleszteni kiváló aromájukat. Hagyományosan a Cecina de Leon vékonyan felszeletelve szobahőmérsékleten, kevés olívaolajjal és frissen őrölt borssal szolgálják fel. Igazi csemege!
Cecina de León OFJ, spanyol füstölt marhahús, 12 hónapig érlelve. Összetevők: marhahús, só, zsír, olívaolaj. Hűtve tárolandó + 5 ° C és + 10 ° C között.
Energia kcal | 314.000 |
Energia kJ | 1367.000 |
Zsír | 18.100 |
Telített zsírsavak | 3.570 |
Szénhidrátok | 0.600 |
Cukor | 0.230 |
Fehérje | 37.200 |
Só | 4.880 |
Gyártó | CECINAS NIETO S.C. |
Származási ország | Spanyolország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.