A karamell vágya. A karamélia gyengéd, finom és testes. Az elején krémes tejjeggyel csábít, mire a krémes karamellás ízének intenzitása és ereje finom, sós és kekszszerű hangjegyekkel kerül elő. Alkalmas bevonatokhoz, szószokhoz, habokhoz, díszekhez, fagylaltokhoz vagy praliné töltelékekhez. A kagyló kis csokoládécseppekre emlékeztet, és ideálisan alkalmazható, ha a csokoládénak csak egy kis részét kell megolvasztani, mivel optimálisan adagolják őket.
Tejcsokoládé-csokoládé, kakaó: legalább 36%. Összetevők: cukor, kakaóvaj, karamell (sovány tej, tejsavó, cukor, vaj, aroma), teljes tejpor, kakaóbab, emulgeálószer: SZÓJA-LECITIN.
Olvassza el a kupolát 12 órás periódus alatt: ez kulcsfontosságú annak biztosításához, hogy a kakaóvaj tökéletesen megolvadjon. Melegítse a csatolót + 45 ° C / + 48 ° C-ra. Helyezzen vissza egy kis meleg kupakot a tartalékba. Ezután rendszeres keverés közben hagyja a szükséges mennyiséget + 27 ° C / + 28 ° C-ra hűlni. Ezután növelje újra a hőmérsékletet + 29 ° C / + 30 ° C-ra - meleg párosítás + 45 ° C / + 48 ° C hőmérsékleten. - melegítse a masszát vízfürdőben. - melegítse a tömeget a mikrohullámú sütőben (max. 400 / 500W, hogy megakadályozza az égést). Ellenőrizze, hogy a csatlakozó feldolgozási hőmérséklete + 29 ° C / + 30 ° C-e, és rendszeresen keverje a keveréket, hogy a hőmérséklet (és így a kristályosodás) állandó maradjon. Tárolja szárazon és hűvösen + 16 ° C - + 18 ° C hőmérsékleten. Tulajdonságai: állati tejből származó fehérje.
Energia kcal | 574.000 |
Energia kJ | 2390.000 |
Zsír | 38.000 |
Telített zsírsavak | 23.000 |
Szénhidrátok | 50.000 |
Cukor | 49.000 |
Fehérje | 7.400 |
Só | 0.420 |
Allergén - Glutén | nyomokban |
Allergén - Tojás | nyomokban |
Allergén - Csillagfürt | nyomokban |
Allergén - Tej | tartalmaz |
Allergén - Dió | nyomokban |
Allergén - Szójabab | tartalmaz |
ISBN szám | 3395321070984 |
Gyártó | VALRHONA SA |
Származási ország | Franciaország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.