A katalán Cap de Llom hagyományos sonka: enyhe, lágyan és fűszeres! A hosszú, gyengéd érés és a levegőben száradás a természetes éghajlaton ennek a sertéstarjának jellegzetesen enyhe ízet ad.
Ez a Cap de Llom "hagyományos recept szerint készül az" Embotits Casolans de Planoles "társaságtól, amely 1920 óta gyárt kézműves hústermékeket. Az Embotits Casolans de Planoles-t 1920-ban alapította Ramon Cosp, a jelenlegi tulajdonosok nagyapja. 1200 m-re a festői Pireneusokban, Planoles faluban (a Tal de Núria közelében) Berta és David testvérek immár a 3. generációt folytatják. !! A Cap de Llom súlya kb. 350 g, vákuumcsomagolásban.
Katalán "Coppa" sonka specialitás sertéstarjából. Összetevők: sertés tarja, só, fekete bors, cukor, tartósítószerek: kálium-nitrát E252, nátrium-nitrit E250 . Hűvösen (+ 16 ° C és + 20 ° C), szárazon és fénytől védve tárolandó. Spanyolországban gyártott. Tulajdonságok: Nátrium-nitrit. "
Energia kcal | 294.000 |
Energia kJ | 1229.000 |
Zsír | 17.000 |
Telített zsírsavak | 6.400 |
Szénhidrátok | 0.600 |
Cukor | 0.600 |
Fehérje | 35.000 |
Só | 4.500 |
Gyártó | EMBOTITS CASOLANS DE PLANOLES |
Származási ország | Spanyolország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.