Ezt a kalciumsót gyakran használják az élelmiszeriparban, például a sajtgyártásban. A kalcium-dioxid nélkülözhetetlen az ALGIN-nal való reakcióban, amely golyók képződését okozza. A kalcium-dioxid ideális reakciópartner a magas vízoldékonysága, a jelentős kalciumtartalma és ezáltal a nagy golyóformáló képessége miatt.
Összetevők: Kalcium-klorid E509. Alkalmazás: Keverje a CalcicSalt a gömbölyítő folyadékba vagy a gömbfürdőbe, és hagyja pihenni legalább egy órán át. Tulajdonságok: gluténmentes, vegán
Energia kcal | 0.000 |
Energia kJ | 0.000 |
Zsír | 0.000 |
Telített zsírsavak | 0.000 |
Szénhidrátok | 0.000 |
Cukor | 0.000 |
Fehérje | 0.000 |
Só | 0.030 |
ISBN szám | 705632719497 |
Gyártó | Hampp Media GmbH |
Származási ország | Németország |
7 061 Ft (5 560 Ft + ÁFA)
23 537 Ft (18 533,33 Ft + ÁFA) / kg
16 358 Ft (12 880 Ft + ÁFA)
27 263 Ft (21 466,67 Ft + ÁFA) / kg
2 616 Ft (2 060 Ft + ÁFA)
47 567 Ft (37 454,55 Ft + ÁFA) / kg
27 496 Ft (21 650 Ft + ÁFA)
27 496 Ft (21 650 Ft + ÁFA) / kg
3 175 Ft (2 500 Ft + ÁFA)
31 750 Ft (25 000 Ft + ÁFA) / kg
38 Ft (30 Ft + ÁFA)
38 Ft (30 Ft + ÁFA) / darab
76 Ft (60 Ft + ÁFA)
953 Ft (750 Ft + ÁFA) / méter
9 804 Ft (7 720 Ft + ÁFA)
32 681 Ft (25 733,33 Ft + ÁFA) / kg
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.