A fehér, vese alakú Cannellini bab ideális salátákhoz és pörköltekhez. Kellemesen puha állaga ellenére sem bomlik szét, mint a barna fajták. Az éjszakai áztatás után a kis babot körülbelül 40 percig főzzük. Olaszországban tésztával vagy tonhalal együtt fogyasztják Tonno e fagioliként.
Fehér bab, szárítva. Összetevők: Fehér bab. Elkészítés: Öblítse le a hüvelyeseket. Egy éjszakán át áztassa őket meleg vízben. A babot lecsepegtetjük. és öntsük le az áztató vizet. Ezután enyhén sós vízben puhára főzzük a babot. Hűvös, száraz helyen tároljuk. "
Energia kcal | 340.000 |
Energia kJ | 1443.000 |
Zsír | 0.100 |
Telített zsírsavak | 0.060 |
Szénhidrátok | 64.900 |
Cukor | 0.880 |
Fehérje | 19.760 |
Só | 0.010 |
Allergén - Glutén | nyomokban |
Allergén - Szójabab | nyomokban |
Allergén - Szezámmag | nyomokban |
Gyártó | Verpackt von: Suba Alimentare SRL |
Származási ország | Olaszország |
1 588 Ft (1 250 Ft + ÁFA)
5 292 Ft (4 166,67 Ft + ÁFA) / kg
4 940 Ft (3 890 Ft + ÁFA)
19 761 Ft (15 560 Ft + ÁFA) / kg
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.