A Blanc Satin az első és egyetlen páros, amely ilyen elegáns nevet érdemel. Csodálatosan megkülönböztetheti őket más callettoktól, mind élénk fehér színük, mind a sűrített vagy elégetett tej kiábrándító szaga hiánya miatt. Ezek a különleges tulajdonságok tökéletesen kombinálódnak a vanília finom aromájával és fűszerével. Remekül használható ganache-ként, habban és krémekben is, és még jobb, ha kontrasztos ízekkel, például savanykás gyümölcsökkel párosítjuk. A ganache előkészítéséhez pralinéhoz a Blanc Satin olyan tulajdonságokkal rendelkezik, hogy csodálatosan összeilleszthető likőrökkel.
Fehércsokoládé Couverture, kakaó: minimum 29,2%. Összetevők: cukor, kakaóvaj, sovány TEJPOR, TISZTA VAJ, emulgeálószer: SZÓJA-LECITIN, természetes vanília aroma. Tárolja szárazon és hűvösen + 17 ° C és + 18 ° C között Tulajdonságai: állati tejből származó fehérje.
Energia kcal | 567.000 |
Energia kJ | 2371.000 |
Zsír | 34.800 |
Telített zsírsavak | 11.100 |
Szénhidrátok | 56.900 |
Cukor | 56.600 |
Fehérje | 6.100 |
Só | 0.160 |
Allergén - Tej | tartalmaz |
Allergén - Szójabab | tartalmaz |
Gyártó | BARRY CALLEBAUT FRANCE SA |
Származási ország | Franciaország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.