Ideális a fehér gyümölcsök, világos zöldségek és gombák természetes színének stabilizálására. Az alma és a körte például így fényes és étvágygerjesztő marad.
A színstabilizálás előkészítése. Összetevők: Dextróz, savanyítószer: citromsav, antioxidáns: aszkorbinsav. Adagolás: 5-10 g/l. Oldja fel a Bianco-t vízben; merítse bele röviden a gyümölcsöket, zöldségeket és gombákat. Hűvös, száraz, fénytől védett helyen tárolja. Tulajdonságok: gluténmentes, laktózmentes.
Energia kcal | 349.000 |
Energia kJ | 1486.000 |
Zsír | 0.000 |
Telített zsírsavak | 0.000 |
Szénhidrátok | 49.000 |
Cukor | 49.000 |
Fehérje | 0.000 |
Só | 0.000 |
ISBN szám | 9002540827780 |
Gyártó | Wiberg GmbH |
Származási ország | Ausztria |
5 766 Ft (4 540 Ft + ÁFA)
19 219 Ft (15 133,33 Ft + ÁFA) / kg
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.