Aromás, fűszeres, csípős! A BBQ Rub Provence a mediterrán növények íze, aromás fekete borssal és kiadós sült hagymával párosítva. Használat: Adjon egy finom fűszer kérget báránynak, sertésnek és baromfinak. Csodálatosan illik juhsajthoz és zöldségekhez is. Marinálja benne, hagyja szívódni legalább 12-18 órán át, és tegye a grillbe! 200 g pác elegendő 4-6 kg húshoz.
BBQ Rub Provence, Fűszerkeverék. Összetevők: hagyma, természetes kősó, nádcukor, bors, paradicsompehely, fokhagyma, rozmaring, vad kakukkfű, sós olíva levelek, citromhéj, levendula virágok. 200 g keverék elegendő 4-6 kg húshoz. A húst pácoljuk és 12-18 órára hűtőbe tegyük. Hűvös, száraz és fénytől védett helyen tárolandó. Tulajdonságok: Nincs szükség tápértékek megadására.
Allergén - Mustár | nyomokban |
Allergén - Zeller | nyomokban |
Gyártó | Altes Gewürzamt GmbH |
Származási ország | Németország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.