Grill és pörkölt fűszer hátszínhez, Rib Eye-hoz, steakhez, hamburgerekhez, marhasülthöz, marhahúshoz és T-Bone steakekhez De felhasználható bárány, Wagyu, szarvas és hasonló húsokhoz is. Természetesen rövid pácolásra is alkalmas, legfeljebb 2-3 órán át. Figyelem: Ne használjon több sót!
Fűszerkészítés BBQ Beef ". összetevők: Tengeri só, fekete bors, hagyma, hosszú bors, fokhagyma, szegfűbors, koriandermag, Salish Alderwood (füstölt só), nádcukor, szegfűszeg, zöldbors , Chili Bird Eye. Hűvös, száraz, fénytől védett helyen tárolandó. Tulajdonságok: Nincsenek tápértékek. "
Allergén - Mustár | nyomokban |
Allergén - Zeller | nyomokban |
Gyártó | Altes Gewürzamt GmbH |
Származási ország | Németország |
2 565 Ft (2 020 Ft + ÁFA)
3 421 Ft (2 693,33 Ft + ÁFA) / liter
3 480 Ft (2 740 Ft + ÁFA)
34 798 Ft (27 400 Ft + ÁFA) / kg
1 956 Ft (1 540 Ft + ÁFA)
10 294 Ft (8 105,26 Ft + ÁFA) / liter
11 532 Ft (9 080 Ft + ÁFA)
1 588 Ft (1 250 Ft + ÁFA)
14 432 Ft (11 363,64 Ft + ÁFA) / kg
3 569 Ft (2 810 Ft + ÁFA)
16 994 Ft (13 380,95 Ft + ÁFA) / liter
3 632 Ft (2 860 Ft + ÁFA)
17 296 Ft (13 619,05 Ft + ÁFA) / liter
3 353 Ft (2 640 Ft + ÁFA)
37 253 Ft (29 333,33 Ft + ÁFA) / kg
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.