A Herbafood BASIC textur sokoldalú, pépes, íztelen és szín semleges texturálószer az Albedo, a citromhéj fehér belső rétege. Ez lehetővé teszi az egyszerű és stabil textúrázást meleg, hideg és fagyasztott alkotásokban édes és sós ételekben egyaránt. A BASIC textur emulziókat, önteteket, holland szószt, alacsony kalóriatartalmú és emulgeált szószokat, valamint hideg és meleg espumákat ad könnyű, lágy szájíznek. A texturáló emellett szilárd, testes fagylaltot és szorbettet is kínál. A Ganache, gyümölcsmártások, töltelékek, krémek, bohózatok és kekszek esetében a BASIC textur egyszerű konzisztenciájával és természetes szájízével hat. A legfőbb alaptermék az előkelő gasztronómia számára!
Összetevők: víz, citrusrost. Felbontás után hűvös helyen, + 3 ° C - + 7 ° C hőmérsékleten tárolandó, és néhány napon belül felhasználható. A Basic Textur részletekben lefagyasztható, legalább -18 ° C-on.
Energia kcal | 15.000 |
Energia kJ | 55.000 |
Zsír | 1.000 |
Telített zsírsavak | 0.000 |
Szénhidrátok | 1.000 |
Cukor | 0.000 |
Fehérje | 1.000 |
Só | 0.000 |
Gyártó | Herbafood Ingredients GmbH |
Származási ország | Németország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.