A citromrost előnyei ma már száraz formában is elérhetőek. A BASIC Dry ideális levesek és szószok sűrítésére. Ha más kötőanyagok helyett használjuk, csökken a bőrképződés, kevesebb csomó képződik, kevésbé hajlamos égetni, és csak nagyon kevés kell belőle. Levesekhez literenként körülbelül 15 g, szószokhoz literenként körülbelül 20 g szükséges. Alkalmas a vegán konyha számára, és az LMIV szerint deklarációmentes.
Színezék levesekhez és mártásokhoz. Összetevők: Citrusrost, zselésítőszer: pektin, növényi olaj (kókusz), elválasztószer: kalcium-karbonát. 1. Tegye fel az edényt és melegítse fel a folyadékot 2. Főzés előtt keverje habverővel a BASIC száraz levest és szószt 3. 2 percig melegítse 80°C fölött Tárolja hűvös, száraz helyen (max. 25°C, max. 70% rel. páratartalom).
Energia kcal | 240.000 |
Energia kJ | 980.000 |
Zsír | 5.900 |
Telített zsírsavak | 5.900 |
Szénhidrátok | 1.500 |
Cukor | 1.500 |
Fehérje | 4.000 |
Só | 1.400 |
ISBN szám | 4042421014002 |
Gyártó | Herbafood Ingredients GmbH |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.