Az almarost előnyei ma már száraz formában is elérhetők. A BASIC Dry ideális levesek és szószok készítéséhez. Más kötőanyagok helyett történő alkalmazásával a bőrképződés csökken, kevesebb csomó képződik, kevesebb az égési hajlam és nagyon kevésre van szükség. Levesekhez literenként körülbelül 15 g, szószokhoz literenként körülbelül 20 g szükséges. Alkalmas vegán ételekhez, és nem igényel nyilatkozatot az LMIV szerint.
Levesek és szószok textúrája. Összetevők: almaszál, gélképző szer: pektin, növényi olaj (kókuszdió), elválasztó szer: kalcium-karbonát. Kb. 10 liter szószhoz elegendő. Tárolja hűvös, száraz helyen (max. + 25 ° C, max. 70% relatív páratartalom). Jellemzők: gluténmentes, vegán.
Energia kcal | 245.000 |
Energia kJ | 1000.000 |
Zsír | 5.900 |
Telített zsírsavak | 5.900 |
Szénhidrátok | 1.500 |
Cukor | 1.500 |
Fehérje | 7.200 |
Só | 1.500 |
Gyártó | Herbafood Ingredients GmbH |
Származási ország | Németország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.