Ezeknek a baboknak közepes a méretűk, vöröses és foltos magja van. Puhán főzve is megőrzik formájukat. Főleg levesekhez (minestrone) és pörköltekhez, de salátákhoz is használják. Íze keserű-édes, főzési ideje kb. 40 perc.
Borlotti bab, szárítva. Összetevők: Borlotti bab. Áztatás: kb. 12 óra. Főzési idő: kb. 60 perc. Főzési idő a gyorsfőzőben: kb. 20 perc. Tárolja hűvös és száraz helyen. Származás: Olaszország.
Energia kcal | 348.000 |
Energia kJ | 1456.000 |
Zsír | 0.200 |
Telített zsírsavak | 0.020 |
Szénhidrátok | 61.000 |
Cukor | 2.300 |
Fehérje | 17.000 |
Só | 0.010 |
Allergén - Glutén | nyomokban |
Allergén - Szójabab | nyomokban |
Allergén - Szezámmag | nyomokban |
Gyártó | SUBA ALIMENTARE SRL |
Származási ország | Olaszország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.