Ezek az elefántcsontszínű, vese alakú mag, "fekete szemmel". Korai betakarításkor a hüvely ehető. Gyakran használják levesekbe vagy salátákba, és sült sütemények vagy pörköltek készítésére is felhasználhatók. Az USA déli részén pácolt sertéshúshoz készülnek. Enyhe, édes ízük van. Bőrük nagyon vékony, ezért nem kell áztatni. A főzési idő körülbelül 40-60 perc.
Szárított fekete szemű bab Összetevők: Fekete szemű borsó. Hűvös, sötét és száraz helyen tárolandó. Származási ország: Peru. "
Energia kcal | 311.000 |
Energia kJ | 1302.000 |
Zsír | 1.600 |
Telített zsírsavak | 0.010 |
Szénhidrátok | 54.100 |
Cukor | 14.000 |
Fehérje | 23.500 |
Só | 0.010 |
ISBN szám | 5017689000332 |
Gyártó | TRS Wholessale CO.LTD. |
Származási ország | Peru |
2 527 Ft (1 990 Ft + ÁFA)
11 232 Ft (8 844,44 Ft + ÁFA) / kg
2 388 Ft (1 880 Ft + ÁFA)
10 612 Ft (8 355,56 Ft + ÁFA) / kg
2 553 Ft (2 010 Ft + ÁFA)
2 096 Ft (1 650 Ft + ÁFA)
9 313 Ft (7 333,33 Ft + ÁFA) / kg
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.