A technológia mindkét név mögött ugyanaz. A homárt nagy nyomással dolgozzák fel, ami azt jelenti, hogy a hús könnyebben kibújik a héjából. A csupasz homár esetében csak az egész homár puszta, nyers húsa van, amelyet sokféleképpen el lehet készíteni anélkül, hogy a tányéron zavaró héjak lennének.
Összetevők: HUMMER (Homarus americanus). Legalább -18°C-on tárolja. Felolvasztás után ne fagyassza vissza. A felolvasztást követően 24 órán belül fogyassza el.
Energia kcal | 71 |
Energia kJ | 301 |
Zsír | 1 |
Telített zsírsavak | 0,2 |
Szénhidrátok | 0 |
Cukor | 0 |
Fehérje | 15 |
Só | 0,6 |
Allergén - Rákfélék | tartalmaz |
Gyártó | Pittman Seafoods NV, Noordzeestraat 2, 8380 Zeebrugge, Belgi |
Származási ország | Belgium |
12 980 Ft (11 000 Ft + ÁFA)
12 980 Ft (11 000 Ft + ÁFA) / kg
11 773 Ft (9 270 Ft + ÁFA)
9 056 Ft (7 130,77 Ft + ÁFA) / kg
229 Ft (180 Ft + ÁFA)
228 600 Ft (180 000 Ft + ÁFA) / kg
2 019 Ft (1 590 Ft + ÁFA)
5 769 Ft (4 542,86 Ft + ÁFA) / kg
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.