Az articsóka alapokat gyakran használják arra, hogy különféle bohózatokkal vagy kiadós habbal töltsék meg őket. Miután befejezték a főzést, csak rövid ideig kell melegíteni őket. Ezeket az articsóka aljakat sós vízben áztatják.
Articsóka talp. Összetevők: articsóka fenék, víz, só, savanyító: citromsav. Készült Spanyolországban.
Energia kcal | 39.000 |
Energia kJ | 163.000 |
Zsír | 0.100 |
Telített zsírsavak | 0.000 |
Szénhidrátok | 6.000 |
Cukor | 2.000 |
Fehérje | 1.500 |
Só | 0.800 |
Gyártó | Günther Hellriegel GmbH |
Származási ország | Németország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.