A méhsejtből előbújva a méz kezdetben teljesen tiszta és folyékony. Szilárddá válik, ha folyadékot veszít és hosszú ideig állva kristályosodik. Ez a folyamat a virág típusától függően különböző időtartamot igényel, általában minél sötétebb a szín, annál erősebb az íze. Az ANTA méz nem annyira édes, de nagyon fűszeres, intenzív és aromás ízű. Ezt a mézet a galíciai spanyol hegyvidéki erdők érintetlen természetében termelik a Szent Jakab zarándokút mentén.
Méh méz. összetevők: Anta méz. Készült Galíciában / Spanyolországban. Tulajdonságok: Nincs szükség tápértékek megadására.
Gyártó | MIELES ANTA S.L. |
Származási ország | Spanyolország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.