Amedei csokoládé fő típusa, mint egy kilótömb. A Toscano Black "csokoládék különböző finom kakaófajták kreatív keverékei, amelyekben Cecilia Tessieri Maître Chocolatier-ként kifejezi az étcsokoládé filozófiáját. A 70% -os kakaót tartalmazó Toscano Black abszolút ajánlás a csokoládéhab előállítására. Ezzel az ottani kuponral nem korlátozzák a cukrász kreativitását.
Sötét csokoládé, kakaó: minimum 70%. Összetevők: kakaómassza, nádcukor, kakaóvaj, vanília. Legfeljebb + 18 ° C-on hűvösen tárolandó.
Manuális hőmérséklet-szabályozás: A csokoládé massza + 45 ° C / + 50 ° C hőmérsékleten. Öntse a kupak 2/3-át a márványra és spatulával dolgozzon + 28 ° C / + hőmérsékletig. 29 ° C-on, majd adjon hozzá a kihűlt csokoládét a megmaradt olvasztott csokoládéhoz. Addig keverje, amíg + 31 ° C / + 32 ° C hőmérsékletet elér.
Géphőmérséklet-szabályozás: Állítsa a gépet + 45 ° C / + 50 A hőmérsékletet automatikusan + 26 ° C / + 27-re állítják be ° C, majd + 29 ° C / + 32 ° C használati hőmérsékletre melegszik fel. A hőmérséklet a gép típusától függően változhat. "
Energia kcal | 576.000 |
Energia kJ | 2396.000 |
Zsír | 41.260 |
Telített zsírsavak | 26.280 |
Szénhidrátok | 48.330 |
Cukor | 25.060 |
Fehérje | 8.170 |
Só | 0.020 |
Allergén - Tej | nyomokban |
Allergén - Dió | nyomokban |
Allergén - Mogyoró altípus | mandula, mogyoró, pisztácia, dió |
Gyártó | Vivani GmbH |
Származási ország | Németország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.