Az alginátot barna algákból vonják ki, és gélképző és sűrítő szerként használják. Kalcium-klorid-szemcsékkel kombinálva hideg állapotban gélesedik, és erőteljes keverés közben folyékonyabbá válik. Hatásához nem kell melegíteni. A nátrium-alginátot gömb alakú alkotásokhoz használják: kaviár, ravioli, buborékok, gnocchi, márvány, minigolyó stb.
Zselésítőszer nátrium-alginát por formájában. Összetevők: nátrium-alginát E401. Adagolás: 5-8 g / liter A teljes diszperzió csomók nélküli elérése érdekében célszerű a port összekeverni más szilárd komponensekkel. A teljes hígításhoz idő, hőmérséklet és rázás szükséges. Bár hideg körülmények között hígítható, a káliumban gazdagabb környezetben, például kemény vízben vagy tejben, nehezebb lesz. Szükség lehet komplexképző / kelátképző szerek alkalmazására. Hűvös, száraz és fénytől védett helyen tárolandó.
Energia kcal | 420.000 |
Energia kJ | 1757.000 |
Zsír | 0.000 |
Telített zsírsavak | 0.000 |
Szénhidrátok | 70.000 |
Cukor | 0.000 |
Fehérje | 0.000 |
Só | 28.750 |
Gyártó | Hampp Media GmbH |
Származási ország | Németország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.