Az Algin barna algákból készült természetes termék. Attól függően, hogy az algát melyik részt használják az algin előállításához, a textúra és a CALCIC-el való reakcióképesség változó. Ehhez a termékhez olyan algin terméket választottak, amelyben a szferifikáció (gömb alakú struktúrák előállításának technikája, pl. Sárgadinnye kaviár) garantált eredménnyel zajlik. Jellemzők: Finomított por. Gélek CALCIC-kel kombinálva. A gélképző képesség hideg állapotban történő erőteljes keverés révén csökken. Az algint nem kell melegíteni a kívánt hatás elérése érdekében.
Nátrium-alginát sűrítő. Összetevők: nátrium-alginát E401. Gyerekektől távol tartandó. 5 g / liter folyadékot (vizes közeg) oldunk kézi keverővel. Élelmiszerhez. Tárolja hűvös és száraz helyen. Tulajdonságok: Nincs szükség tápértékek megadására.
Gyártó | GUZMAN GASTRONOMIA |
Származási ország | Spanyolország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.