Az agar rendkívül gazdaságos, gyógynövényes gélképző szer, amelyet vörös algákból nyernek. A készítmények széles skáláját teszi lehetővé: lekvárok, sós vagy gyümölcsös zselék, desszertek és még sok más. Vegetáriánus zselatinpótló. Hideg és forró zselé egyaránt készíthető agarral. Keverjünk hozzá 2-10 g agart liter hideg folyadékhoz, és forraljuk fel. Zselésítés után hőstabil 70 ° C-ig. Alacsony pH-érték mellett (savas ételek) az agar elveszítheti gélképző képességét.
Agar - növényi gélképző szer hideg és meleg készítményekhez. Összetevők: Gélképző szer agar-agar (E406). Adagolás lágy zselékhez: 2 - 4 g / l. Adagolás kemény zselékhez: 5 - 10 g / l. Alkalmazás: keverje az agart hideg folyadékba, és melegítse, amíg forrni kezd. Zselésítés után hőálló + 70 ° C-ig. Alacsony pH-értékű (savas tartományú) készítményekben az agar elveszítheti gélképző képességét. Száraz, fénytől védett helyen, szoba hőmérsékleten tárolandó. Felbontás után légmentesen lezárt edényben, száraz helyen tárolja. Jellemzők: gluténmentes, VEGÁN.
Energia kcal | 168.000 |
Energia kJ | 703.000 |
Zsír | 0.000 |
Telített zsírsavak | 0.000 |
Szénhidrátok | 0.000 |
Cukor | 0.000 |
Fehérje | 0.000 |
Só | 0.250 |
Gyártó | EVO Elements srls |
Származási ország | Németország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.