Az agar-agar név malájból származik, és jelentése: algákból készült étel zselésítés. Olyan gélképző anyag, mint a zselatin, de nagyobb a gélképző képessége és tisztán növényi. Az agar-agar vörös algákból készül, amelyek Ázsia csendes-óceáni partvidékén honosak. Adagolás: Kissé púpozott teáskanál agar agar 750 ml folyékony vagy gyümölcspéphez. A teljes gélesedés elérése érdekében a port a gélesedő folyadék egy részébe kell keverni. A maradék folyadékot felforraljuk, belekeverjük az agar-agart, és keverés közben 1-2 percig főzzük. Az agar-agarral elkészített étel csak akkor áll meg, ha kihűl!
Gélképző szer agar-agar por. Összetevők: agar-agar por E406. Gélszilárdság legalább 900 g / cm². Vegye figyelembe a maximális mennyiségeket és az élelmiszerekben való felhasználást az élelmiszer-adalékanyagokról szóló 1333/2008 / EK rendeletnek megfelelően! Csak professzionális használatra! Tárolja szárazon és hűvös helyen. Tulajdonságok: Nincs szükség tápértékek megadására.
Allergén - Glutén | nyomokban |
Allergén - Szójabab | nyomokban |
Gyártó | BOS FOOD Duesseldorf Lebensmittel Großhandel GmbH |
Származási ország | Németország |
8 992 Ft (7 080 Ft + ÁFA)
13 833 Ft (10 892,31 Ft + ÁFA) / kg
31 229 Ft (24 590 Ft + ÁFA)
694 Ft (546,44 Ft + ÁFA) / darab
12 141 Ft (9 560 Ft + ÁFA)
121 Ft (95,60 Ft + ÁFA) / darab
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.