Két afrikai Forastero kakaóbabfajta együttese és a magas, 85% -os kakaótartalom a tanninok erején keresztül kifejezett keserűséget kölcsönöz az Abiano-nak. A kupon a Valrhona Grand Cru választék része.
Sötét csokoládé lencse kakaó minimum 85%. Összetevők: kakaóbab, cukor, kakaóvaj, emulgeálószer: SZÓJALECITIN, természetes vanília kivonat. Olvassza a lencsét 12 órán keresztül: ez kritikus fontosságú a kakaóvaj tökéletes olvadásának biztosításához. Melegítse a Couverturet + 55 ° C / + 58 ° C-ra. Helyezzen vissza kis hőfokra röviden. Ezután hagyja a szükséges mennyiséget lehűlni + 28 ° C / + 29 ° C-ra, rendszeres keverés közben. Ezután válassza két edénybe és az egyik részét újra hevítse fel. A hőmérséklet + 31 ° C / + 32 ° C; adja hozzá a felmelegített tételt, + 55 ° C / + 58 ° C hőmérsékleten. - melegítse a masszát vízfürdőben. - melegítse a masszát a mikrohullámú sütőben (max. 400 / 500W, hogy megakadályozza az égést). Ellenőrizze, a cseppek feldolgozási hőmérséklete + 31 ° C / + 32 ° C, és rendszeresen keverje a keveréket, hogy a hőmérséklet (és így a kristályosodás) egyenletes maradjon. Tárolja szárazon és hűvösen + 16 ° C és + 18 ° C között.
Energia kcal | 593.000 |
Energia kJ | 2451.000 |
Zsír | 48.000 |
Telített zsírsavak | 30.000 |
Szénhidrátok | 21.000 |
Cukor | 12.000 |
Fehérje | 12.000 |
Só | 0.010 |
Allergén - Glutén | nyomokban |
Allergén - Tojás | nyomokban |
Allergén - Tej | nyomokban |
Allergén - Dió | nyomokban |
Allergén - Szójabab | tartalmaz |
Gyártó | VALRHONA SA |
Származási ország | Franciaország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.