A bor szőlőjének egy része egy 20 éves, Martinborough-i növényből származik. Április elején lehetett őket szedni, amikor ideálisak voltak. A pincészetben a szőlőt gondosan feldolgozták, a levét jól megtisztították, majd használt német tölgyfahordóban 330 liter űrtartalomban erjesztették. Frissen nyitott komplex, többrétegű barrique fahordó illat finom vaj Scotch alapon. Finom vajas kekszek a szájban. Rendkívül finom és krémes, nagyon kellemes közepes savassággal. Az alkohol nagyon jól integrálódik. Közepes + test, nincs keserűség és nagyon szép hosszúságú. Ne igya túl hidegen. Inkább 10-12 ° C-on
Fehérbor, száraz. Tulajdonságok: Nincs szükség tápértékek megadására.
TULAJDONSÁGOK
Régió: Wairarapa
Származási ország: Új-Zéland
Évjárat: 2018
Borfajta: fehér
Kategória: bor
Összes alkoholtartalom 13,0 térfogat%
Íz / cukortartalom: száraz
Cuvée: nem
Szőlőfajta: Chardonnay
Zárás: zárócsavaros
Gyártó: Johner Ltd, East Taratahi RD7, Masterton 5887, Új-Zéland
Allergén - Szulfitok | tartalmaz |
Gyártó | Johner GmbH |
Származási ország | Új-Zéland |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.